Здравейте скоро купих колата за жената,от 2 седмици от време на време колата не иска да включва 5 скорост форсира се и не я включва.Оня ден като пътувахме ми мига 5 скорост на дисплея ,и ми изключи от скорост и след това зацепи пак.Купих масло и долях но продължава да го прави от време на време.След като я угася и изчакам малко се оправя.Благодаря предварително за отговорите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 selespeed-проблем със скоростите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеКато загрее ли започва да не не работят как трябва ?
Comment
-
Първоначално публикувано от nikirai Покажи съобщениеЗдравейте скоро купих колата за жената,от 2 седмици от време на време колата не иска да включва 5 скорост форсира се и не я включва.Оня ден като пътувахме ми мига 5 скорост на дисплея ,и ми изключи от скорост и след това зацепи пак.Купих масло и долях но продължава да го прави от време на време.След като я угася и изчакам малко се оправя.Благодаря предварително за отговорите.
От сфера или помпа няма да прави проблем само на 5-та ск.
П.П. Обърни внимание на проблема на време, защото ще почне да изключва по-често и не само от 5-та.Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 23:24.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Трябва да смени задния потенциометър,който следи движението наляво надясноFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги не ми остава време да я закарам на майстор,поръчах кабел за да могат да ми калибрират селето,и ще видим какво ще стане.Оня ден минах 500 кил.и колата не ми направи проблем с скоростите.Препоръчайте ми майстор от Габрово или региона който да я погледне.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikirai Покажи съобщениеКолеги не ми остава време да я закарам на майстор,поръчах кабел за да могат да ми калибрират селето,и ще видим какво ще стане.Оня ден минах 500 кил.и колата не ми направи проблем с скоростите.Препоръчайте ми майстор от Габрово или региона който да я погледне.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nikirai Покажи съобщениеКак да се свържа с колегата?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment