Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 selespeed-проблем със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 selespeed-проблем със скоростите

Здравейте скоро купих колата за жената,от 2 седмици от време на време колата не иска да включва 5 скорост форсира се и не я включва.Оня ден като пътувахме ми мига 5 скорост на дисплея ,и ми изключи от скорост и след това зацепи пак.Купих масло и долях но продължава да го прави от време на време.След като я угася и изчакам малко се оправя.Благодаря предварително за отговорите.

Като загрее ли започва да не не работят как трябва ?
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
      Като загрее ли започва да не не работят как трябва ?
      Не и в двата случая го прави.

Comment

свера, гагер помпа ? най-добре отиди в сервиз че тоя селеспийд е голям shit

Comment

колега отиди да ти проверят сверата, а ако е добре тя може проблема да е в помпата на робота за скоростите аз имах такъв проблем и се оказа робота моли се да не е той защото се намира трудно цената е около 200 лв,а за нов трябва да чакаш с поръзка от Италия и цената там е около 600 лв

Comment

Първоначално публикувано от nikirai Покажи съобщение
            Здравейте скоро купих колата за жената,от 2 седмици от време на време колата не иска да включва 5 скорост форсира се и не я включва.Оня ден като пътувахме ми мига 5 скорост на дисплея ,и ми изключи от скорост и след това зацепи пак.Купих масло и долях но продължава да го прави от време на време.След като я угася и изчакам малко се оправя.Благодаря предварително за отговорите.
            На първо време трябва да се почистят датчиците за позиция на робота и после нова калибрация.
            От сфера или помпа няма да прави проблем само на 5-та ск.

П.П. Обърни внимание на проблема на време, защото ще почне да изключва по-често и не само от 5-та.
            Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 23:24.
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Трябва да смени задния потенциометър,който следи движението наляво надясно
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е на мойта пък мина само с почистване... вече 12000км. няма проблем.
                Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

колега сподели какво се оказа проблема със скоростите и дали от толкова мн мнения сме помогнали

Comment

Колеги не ми остава време да я закарам на майстор,поръчах кабел за да могат да ми калибрират селето,и ще видим какво ще стане.Оня ден минах 500 кил.и колата не ми направи проблем с скоростите.Препоръчайте ми майстор от Габрово или региона който да я погледне.

Comment

Колеги не ми остава време да я закарам на майстор,поръчах кабел за да могат да ми калибрират селето,и ще видим какво ще стане.Оня ден минах 500 кил.и колата не ми направи проблем с скоростите.Препоръчайте ми майстор от Габрово или региона който да я погледне.
                      Ники /Оем/ ,ама е в Горна Оряховица.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Как да се свържа с колегата?

Comment

Как да се свържа с колегата?
                          http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=5483
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                          X